BKE Solutions
Compleet assortiment voor het FAIL-SAFE aansturen dmv rookmelder

                                  Waar staat BKE Solutions voor 


We hebben een voeding ontwikkeld die past in een lasdoos die de rookmelder fabrikant in het pakket heeft opgenomen deze voedingsprint hebben we verder doorontwikkeld. We hebben deze intelligent gemaakt. Door deze print te gebruiken is er minder arbeid nodig om de vrijloopdranger te voorzien van een voeding. Dus niet meer eerst van de rookmelder naar de meterkast, daar voeding plaatsen en terug naar de deur. De installateur wordt met ons product ook niet de producent van zijn eigen meterkast doordat hij een modificatie doorvoert. De verantwoordelijkheid blijft dus bij de fabrikant van de meterkast. 

Deze voedingsprint heeft naast een voeding ook nog intelligenties in zich. Deze intelligentie zorgt ervoor dat, als de rookmelder om wat voor reden niet werkt, de vrijloopdranger gesloten is, en dus een zekere zelfsluitendheid. In de praktijk is het dus een Fail-safe oplossing. Veiligheid staat voorop!Onze voedingsprint is niet standaard geschikt voor elke deurdranger. Als je wil weten of het mogelijk is op Uw deurdranger dan contact met ons op. Dit geld ook voor de rookmelder die gebruikt kan worden. Er zijn inmiddels meerdere varianten beschikbaar. Ook is het portfolio  uitgebreid en is er nu een variant waar je met 1 rookmelder, meerdere deurdrangers kunt aansturen. Het nieuwste product is een versterker module die gebruikt wordt om een 230V brandklep te bedienen. Uiteraard is deze oplossing ook Fail-safeWe werken efficiënt, zorgvuldig en met artikelen van goede kwaliteit. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. We ondernemen maatschappelijk en zorgen dat we bijdrage leveren aan een leefbare wereld.  We staan open voor actieve samenwerkingen om woningen nog veiliger te maken. 


Onze productie vindt plaats in Nederland. Wij leveren onze producten via verschillende kanalen met ieder haar eigen specialisme. We zijn producent van de voedingsprint en daarom leveren we in principe géén rookmelders. We willen wel de lasdoos waarvoor onze print geschikt is erbij leveren. Ook willen we altijd meedenken in totaaloplossingen.